Købe Yasmin håndkøb danmark på nettet, yasmin piller salg online

Hvad er Yasmin?

Yasmin er en af ​​de mest kendte kombineret præventionsmidler til rådighed. Det tilhører en gruppe af orale præventionsmidler almindeligvis kendt som pille, og er et af de mest effektive former for prævention til rådighed for kvinder, der er på udkig efter bekvem endnu en effektiv beskyttelse mod graviditet.
Mere information om Impotens

Yasmin p-piller har vist sig at være næsten 100% effektiv i kliniske forsøg, med mindre end én ud af hver 100 kvinder, der anvender denne P-piller falder gravid. Yasmin piller er forskellige fra andre p-piller, fordi de ikke giver anledning til vægtøgning, hvilket kan være en bivirkning af andre p-piller.

Yasmin p-piller er en kombination piller og indeholder både kunstige østrogen og gestagen, hvilket betyder, at det beskytter mod graviditet på tre måder, i modsætning til de mini pille, der kun har progesteron som den vigtigste ingrediens. De to vigtigste ingredienser i Yasmin piller er ethinylestradiol (30 mikrogram) og drospirenon (3 mg).

Du kan trygt og sikkert købe Yasmin piller fra vores service. Vi tilbyder en gratis online konsultation med en autoriseret læge med hver ordre, så du kan rette ordineres valgte svangerskabsforebyggende behandling, før det er afsendt til gratis overnatning levering.

Hvad er fordelene ved at bruge Yasmin piller?

En af de største fordele ved at bruge en p-pillerne som Yasmin er bekvemmelighed, da det giver dig øjeblikkelig kontraceptive beskyttelse, hvis du tager det på den første dag i din menstruation. Yasmin pille er en foretrukken oral antikonception til mange kvinder, fordi det ikke resultere i en unødvendig vægtøgning, som har en tendens til at opstå som en bivirkning med nogle andre p-piller. Yasmin p-piller er ikke ordineres til at behandle hudproblemer, men de hormoner til stede i denne præventionsmiddel der potentielt kan forbedre udseendet af din hud og hår.

Hvordan denne p-piller arbejde?

Yasmin piller arbejde på tre måder at undgå graviditet, da de indeholder både kunstige østrogen og gestagen. De fortrinsvis arbejder for at forhindre ægløsning, så et æg ikke bliver frigivet til befrugtning. Som yderligere foranstaltninger, også Yasmin forhindrer sædcellerne i at trænge ind i livmoderen ved fortykkelse af livmoderslimhinden og forhindrer livmoderslimhinden fra fortykkelse, så et æg ikke kan begrave sig selv og vokse.

Hvem kan tage Yasmin svangerskabsforebyggende tabletter?

Du kan købe Yasmin online, hvis du er kvinde, 18 år eller ældre og leder efter en langsigtet, lav dosis p-piller for at forebygge graviditet.

Hvem kan ikke tage det?

Du bør ikke bruge Yasmin, hvis du er gravid eller tror, ​​at du kan blive gravid. Hvis du har haft nogen af ​​følgende betingelser, kan du heller ikke være i stand til at tage dette mundtlige præventionsmiddel: en blodprop eller slagtilfælde, omsætning problemer, hjerteklap spørgsmål, gulsot, mavesmerter eller blødning fra skeden, livmoder-eller brystkræft, nyre og lever sygdomme, binyrerne lidelser, forhøjet blodtryk eller hvis du oplever regelmæssig migræne. Det er altid tilrådeligt at nævne nogen medicin du tager eller allerede eksisterende forhold, du har i løbet af online konsultation.

Hvordan kan du tage Yasmin p-piller?

Ideelt set bør du tage en Yasmin p-piller på den første dag i din menstruation, hvilket vil give dig øjeblikkelig beskyttelse. Du kan også tage Yasmin piller indtil den femte dag i din menstruation, men så bliver du nødt til at træffe yderligere forholdsregler for syv dage. Du kan tage Yasmin med eller uden mad, men for at sikre, at du falder i en bekvem rutine og ikke tage den senere, end du har brug for, er det bedst at tage det på samme tidspunkt hver dag.

Yasmin piller er taget i 21 dage i din cyklus, efterfulgt af en syv-dages pillefri periode, hvor du stadig vil være beskyttet mod faldende gravid.

Er der nogen Yasmin bivirkninger?

Ved hjælp af en receptpligtig medicin kan give bivirkninger for dem, der ikke er meget tolerante over for dets bestanddele. Hvis du bruger Yasmin piller for første gang kan du opleve nogle milde bivirkninger, fordi din krop ikke er vant til aktive ingredienser i denne medicin. Men disse forsvinder sædvanligvis inden for et par dage og påvirker ikke alle. De mest almindelige Yasmin bivirkninger er hovedpine, menstruation ændringer, brystsmerter, mavesmerter og kvalme.

Kan du købe denne p-piller online?

Du kan købe Yasmin piller trygt og sikkert online fra vores service. Når du har valgt til behandling af dit valg, alt hvad du skal gøre er komplet en gratis online konsultation, så vores læge kan vurdere, om denne behandling er sikkert for dig at bruge. Hvis det godkendes, vil de udsteder en recept og din konto vil blive opkrævet. Recepten vil blive sendt til det apotek, som vil ekspedere din bestilling via gratis kurer.

This entry was posted in P-piller and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>