Købe Paludrine & Avloclor håndkøb danmark på nettet, Paludrine & Avloclor piller salg online

The Paludrine & Avloclor antimalaria rejser pakning indeholder to typer tabletter, der anvendes til forebyggelse af malaria. De Paludrine tabletter indeholder den aktive bestanddel proguanil-hydrochlorid, og Avloclor tabletterne indeholder den aktive bestanddel chloroquinphosphat.
Mere information om Impotens

Malaria er en potentielt fatal sygdom forårsaget af forskellige typer af parasitter kendt som Plasmodium. Plasmodium bæres af myg og injiceres i blodstrømmen i et bid fra en inficeret myg. Inde i blodet parasitten rejser til leveren, og derefter ud igen ind i blodbanen, hvor den invaderer de røde blodlegemer og reproducerer. En faktisk angreb af malaria udvikles, når de røde blodlegemer sprænges og frigiver en masse af parasitter i blodbanen. Angrebene ikke begynde, før et tilstrækkeligt antal blodlegemer er blevet inficeret med parasitter.

Klorokin virker ved at angribe de parasitter, når de har indtastet de røde blodlegemer. Det dræber parasitterne og forhindrer dem i at formere yderligere.

Det er ikke fuldt forstået, hvordan chloroquin dræber parasitterne, men det menes at virke ved at blokere virkningen af ​​et kemikalie, parasitterne producerer at beskytte sig én gang inde i de røde blodlegemer. Når inde i røde blodlegemer, de malariaparasitter fordøje oxygenbærende pigment hæmoglobin som findes i disse celler. Dette opdeler hæmoglobin i to dele, hæm og globin og hæm delen er toksisk for malariaparasitten. At forhindre selv bliver beskadiget af hæm, malariaparasitten frembringer et kemikalie, der konverterer hæm til en forbindelse, som ikke er toksisk for dem. Chloroquin blokerer virkningen af ​​dette kemikalie. Dette får niveauet af det toksiske hæm at stige, således at dræbe malariaparasitter.

Proguanil også virker ved at stoppe malariaparasitten i at reproducere når det er inde i de røde blodlegemer. Det sker på en anden måde – ved at blokere virkningen af ​​et enzym kaldet dihydrofolatreduktase, som findes i Plasmodium parasitten. Dette enzym er involveret i reproduktion af parasitten. Dihydrofolatreduktase normalt omdanner folsyre til folinsyre i parasitten, som er et trin afgørende for parasitten at frembringe nye genetiske materiale (DNA). Nye DNA er nødvendigt for parasitten at reproducere. Ved at blokere det produktion, forhindrer proguanil eventuelle malariaparasitter, der har indgået de røde blodlegemer fra reproduktion, stigende i antal og forårsager malaria angreb.

Proguanil og chloroquin indtages sammen for at forebygge malaria. Den proguanil skal tages hver dag, og chloroquin tages én gang om ugen. Men malariaparasitten er modstandsdygtig over for disse lægemidler i visse områder af verden, og det er vigtigt at tjekke med din apoteket hvilken medicin er i øjeblikket anbefales at forhindre malaria i det land, du rejser til.

This entry was posted in Rejsemedicin and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>