Købe Marvelon håndkøb danmark på nettet, marvelon piller salg online

Hvad er Marvelon?

Marvelon p-piller er normalt omtales som “Pill”. Marvelon er forsikring af prævention, og næsten 100% effektiv, nem og bekvem måde at beskytte dig selv under graviditeten. Marvelon pille kan også bidrage til at mindske periode kramper og menstruationscyklus kan gøres mere forudsigelig.
Mere information om Impotens

Marvelon er en kombineret pille, således at de to største poster arbejde sammen for at forhindre graviditet – ethinylestradiol (30 mikrogram), en syntetisk version af oestrogénio og desogestrel (150 mikrogram), en syntetisk version af et gestagen.

Kunstige hormoner fungerer som naturlige hormoner i kroppen, som påvirker din menstruationscyklus. Fordi de to typer af hormon pille til Marvelon, arbejder han for 3-måder at forebygge graviditet.

Marvelon piller købe online, skal du udfylde online-websted for gratis konsultation. Så kan du være en af ​​vores registrerede læger til at vurdere din ansøgning og bekræft dit valg, hvis du har en recept til at bære vores apotek, som giver gratis behandling inden for 24 timer.

Hvad er fordelene af Marvelon Pill?

En af de største fordele ved at bruge p-piller, er dette vidunder er, at det er hurtig og bekvem beskyttelse mod graviditet, forudsat at den første dag i din menstruation. Hvis du kan få pille på den første dag af sin tid, kan han til 5 efter den dato, men kan være effektive i omkring 7 dage. Ud over at tage kontraceptive effekt af p-piller kan hjælpe dig gøre din Marvelon descomfortáveis ​​perioder er mindre og mere regelmæssige.

Hvordan Marvelon pille?

Marvelon oestrogénio mellem p-piller er kunstig og gestagen, hvilket betyder, at det virker på 3 måder at beskytte mod graviditet. Pill Marvelon “fortæller” kroppen, som ægløsning allerede er sket – i virkeligheden, hvis det ikke skete – hvilket forhindrer frigivelsen af ​​et æg til befrugtning. Pill tykkere cervikal slim, hvilket gør det vanskeligt for sædcellerne at komme ind i livmoderen. Det forhindrer også livmoderslimhinden til at fortykke som ægget “install” usandsynlighed af ægget er frigivet ogen.

Hvem kan bruge Marvelon pille?

De fleste kvinder over 18 år gammel, for at få p-piller sikkert for Marvelon. Der er dog visse sundhedsmæssige betingelser og medicin, som ikke kan bruge p-piller.

De skal undre p-piller?

Du bør ikke p-piller, hvis du er gravid, tror du er gravid eller ammer. Tilsvarende bør du ikke tage denne pille, hvis du 35 år gammel, og du bruger mindst, hvis du har en historie hjerteproblemer eller omsætning, eller har haft et slagtilfælde.

Skal sikre, at alle tegn på, at dette stof i øjeblikket finder sted, eller andre relevante oplysninger om sundhed i forbindelse med høringen, således at lægen kan være sikker på, at kuren til din fordel.

Hvordan tager jeg den pille Marvelon?

Ideelt, p-piller den første dag i hans embedsperiode Marvelon, øjeblikkelig beskyttelse mod graviditet. Marvelon pille er en pille i 21 dage du har brug for din cykel i 21 dage i træk, og efter et interval på 7 dage før du starter igen.

Under et interval på syv dage, vil du være fuldt beskyttet, men føler nogle blødninger i løbet af denne periode. Dette blod “i stedet for” for denne periode, og at en måde at skubbe din krop til at sikkert svangerskabsforebyggende hormoner i dit system.

Hvorfor ikke ægløsning, blødning er mindre end descomfortável periode. Du bør tage p-piller hver dag, beundre samtidig øge deres effektivitet.

Marvelon Pill give bivirkninger?

Nogle kvinder er mindre tolerante over for ethinyløstradiol og desogestrel, er piller Marvelon, end andre. Hvis du tager et vidunder for første gang, kan du føle lidt flere bivirkninger, indtil din krop at tilpasse sig de nye hormoner.

Hvis der forekommer bivirkninger, er det ønskeligt at erstatte de forskellige hormonale prævention, eller den laveste koncentration af kunstige oestrogénio og gestagen.

De mest almindelige bivirkninger ved p-piller Marvelon kvalme, hovedpine, opkastning, oppustethed, brystsmerter, ømhed, øget hårvækst, ændringer i vægt eller appetit ændringer i seksuel lyst og perioder.

Kan jeg købe online pille Marvelon?

Du kan beundre vores service pille online, udfylde en gratis konsultation og fortroligt. Baseret på vores diagnostik læges recept til vores apotek er ansvarlig for at sende deres behandling gives normalt inden for 24 timer.

This entry was posted in P-piller and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>