Købe Levonelle håndkøb danmark på nettet, levonelle piller salg online

Hvad er Levonelle?

Levonelle er en nødsituation præventionsmiddel (fortrydelsespillen), som har hjulpet millioner af kvinder for at forebygge uønsket graviditet. Levonelle arbejder i op til tre dage efter ubeskyttet sex og er 85% effektiv til at forhindre befrugtning. Men det er 95% effektiv, hvis den tages på den første dag efter ubeskyttet samleje.
Mere information om Impotens

Levonelle er vist sig at være 95% i kraft den første dag efter samleje, 85% effektive i løbet af andendagen, og 58%, hvis taget under den tredje dag efter ubeskyttet samleje, hvilket er grunden til det er stadig vigtigt at tage dette nødprævention, så snart muligt.

Levonelle bruger det aktive stof levonorgestrel at forhindre ægløsning og til at justere slimhinden i livmoderen, så et æg kan ikke integrere sig der og vokse.

Levonelle er tilgængelig til at købe online fra vores service som en sikkerhedsforanstaltning, så du har det ved hånden i tilfælde af et præventionsmiddel uheld sker. Når du placerer din ordre, vil du blive bedt om at udfylde et kort online høring, som vil blive kontrolleret i løbet af en af ​​vores læger. Dette vil hjælpe dem med at sikre, at denne nødsituation præventionsmiddel er egnet for dig at tage.

Vores registrerede læger vil kun ordinere ægte medicin, og vores registrerede apotek vil kun fritage mærkevarer medicin ordineret af vores læger. Deres ægte Levonelle tablet vil blive sendt via gratis levering næste dag, sikrer, at du modtager din medicin så hurtigt som muligt.

Hvad er fordelene?

Levonelle, eller “morgenen efter pille«, kan tages op til tre dage (72 timer) efter ubeskyttet sex for at forhindre graviditet. Jo tidligere du tager denne medicin, jo mere sandsynligt er det at arbejde, hvis du tager det i den første dag efter ubeskyttet sex, det er 95% effektiv. Hvis det tages mellem 25 til 48 timer efter ubeskyttet sex dets effektivitet falder til 85%, hvilket stadig giver dig en stærk chance for ikke falder gravid.

Hvordan virker Levonelle arbejde?

Under menstruationscyklus et modent æg frigives fra æggestokkene. Når dette sker i æggestokkene producerer progesteron, et kvindeligt hormon, som forhindrer frigivelsen af ​​yderligere æg. Levonelle One Step’s vigtigste ingrediens, levonorgestrel, tricks kroppen til at tro, at ægløsning allerede har fundet sted ved at gøre et højt niveau af syntetisk progesteron. Produktionen af ​​dette hormon forhindrer frigivelsen af ​​yderligere æg fra æggestokkene.

Levonorgestrel også tykkere naturlige slim i livmoderen, hvilket gør det vanskeligere for sædcellerne at komme ind i livmoderen gennem skeden. Jo mindre chance for sædceller har for at overleve eller nå livmoderen, jo mindre sandsynligt er det, at ægget bliver befrugtet.

Hvem kan købe Levonelle online?

Du skal være 18 år eller ældre for at købe Levonelle online. Hvis du er 16 eller yngre, skal du konsultere din læge først, eller besøge din lokale familieplanlægning klinik eller NHS Walk-in Centre.

Hvem bør ikke tage denne medicin?

Du bør ikke tage Levonelle hvis du er allergisk over for gestagen eller levonorgestrel. Tag ikke denne medicin, hvis du har en leversygdom, eller hvis du har en sygdom i tarmen eller tarmen, der forårsager malabsorption. Denne medicin kan også reagere negativt på svampeinfektion medicin, samt naturlægemidler medicin indeholdende perikon.

Hvordan tager jeg Levonelle 1500mcg?

Den Levonelle fortrydelsespillen kan tages på ethvert tidspunkt i menstruationscyklus, sluge en tablet med vand så hurtigt som muligt efter ubeskyttet sex. Hvis du allerede tager prævention tabletter De skal fortsætte med at gøre det, som denne nødprævention kun kan bruges én gang i en enkelt menstruationscyklus. En barriere svangerskabsforebyggende såsom kondom er stadig anbefales til brug, når der sex for at sikre mod graviditet indtil din næste cyklus starter.

Er der nogen bivirkninger af Levonelle?

De fleste kvinder ikke oplever bivirkninger som Levonelle 1500 mg tabletter indeholder kun en hormon, progesteron, hvilket betyder, at du er mindre tilbøjelige til at føle sig utilpas end med tidligere versioner af morgenen efter pille. Dens kortere aktiv tid også betyder, at du er mindre tilbøjelige til at lide bivirkninger end med Ellaone.

Rapporterede Levonelle bivirkninger omfatter hovedpine, mavesmerter, diarré og træthed. Din menstruation kan også komme senere efter at have taget denne medicin, hvilket kan forårsage pletblødninger eller blødninger før din næste menstruation.

Hvordan kan jeg købe Levonelle online?

Du kan købe Levonelle 1500mcg pille, ordination version af Levonelle One Step, online, hvis du er 18 år eller derover. Du skal udfylde et kort online høring, inden du køber, dette vil blive kontrolleret af en af ​​vores læger for at sikre, at du er egnet til denne behandling. En Levonelle fortrydelsespillen så vil blive afsendt fra vores apotek gratis overnatning levering.

Bemærk, at denne service er kun tilgængelig som en sikkerhedsforanstaltning. Hvis du har oplevet præventionssvigt og kræver nødprævention straks, bør du konsultere din læge så hurtigt som muligt.

This entry was posted in Nødprævention and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>