Købe Intrinsa Plastre håndkøb danmark på nettet, intrinsa piller salg online

Hvad er Intrinsa?

Intrinsa er en libido øge testosteron patch til kvinder, der har mistet deres lyst til sex efter en hysterektomi. Når æggestokkene er fjernet, kan kroppen ikke længere producere testosteron, reducere libido og fører til en form for kvindelig seksuel dysfunktion.

Intrinsa er et diskret depotplaster, der kan producere en gradvis levering af dette hormon i blodet stream bidrage til at genoprette dit sexliv til normal.

Intrinsa er nemt placeres ude af syne på maven og kan genskabe din libido indenfor så lidt som fire uger. Undersøgelser har vist, at 73% af kvinder, der anvender Intrinsa har oplevet mere tilfredsstillende seksuelle oplevelser efter at have brugt det, og mere end 56% rapporterede en oplagt stigning i deres lyst til sex.

Du kan købe Intrinsa trygt og sikkert fra vores service ved at udfylde en online-høring, når du placerer din ordre. Denne høring vil derefter blive gennemgået af en af ​​vores team af læger, der kan ordinere denne behandling for dig, men kun hvis du er sikker og egnet til at tage det.

Hvis vores læger godkender denne medicin til eget brug, vil de sende recepten til vores apotek, som vil undvære din medicin inden afsendelsen Intrinsa via gratis eksprespost.

Hvad er fordelene?

Intrinsa er den eneste receptpligtig behandling, der kan hjælpe kvinder, der oplever tidligt overgangsalderen efter en hysterektomi at have et sundt sexliv. Intrinsa patches er diskret og kan bæres under tøjet, uden at nogen vidste. Mange kvinder, der bruger plaster begynder at mærke en forskel inden for fire uger. De fleste kvinder, der bruger Intrinsa plastre er der tre gange mere sex, end de gjorde i starten af ​​behandlingen.

Hvordan virker denne behandling arbejde?

Intrinsa Patches kan bæres i flere dage ad gangen. En Intrinsa patch bør anvendes på huden på maven. Plasteret frigiver en langsom, stabil strøm af testosteron i blodet, som stimulerer libido og energi niveauer. Behandlingen er tænkt som en langsigtet løsning på kvindelig seksuel dysfunktion.

Hvem kan bruge denne behandling?

Intrinsa Patches er velegnet til kvinder, der lider af en lav sexlyst efter at have begge deres æggestokke og deres fjernet livmoder, og tager østrogen hormonbehandling.

Hvem kan ikke bruge denne behandling?

Du må ikke være i stand til at bruge den behandling, hvis du tidligere har haft en hjertesygdom, lever-eller nyresygdom eller hvis du lider af sukkersyge, da testosteron kan sænke blodsukkerniveauet.

Hvordan bruger jeg denne behandling?

Når du bruger Intrinsa, skal du følge instruktionerne i den medfølgende indlægsseddel omhyggeligt. Kun en enkelt testosteron plaster bør anvendes på ethvert tidspunkt, på en ren, tør og hårløs området sund hud på maven, taljen. Du bliver nødt til at ændre din Intrinsa plaster hver tre til fire dage, hvilket betyder anvende to Intrinsa testosteron patches hver uge.

Hvis du ikke kan se nogen ændring i din tilstand efter tre til seks måneders behandling, bør du kontakte din læge og få din behandling op til revision.

Hvad er bivirkningerne ved Intrinsa Patches?

Receptpligtige lægemidler kan påvirke individer på forskellige måder. Bare fordi en bivirkning er blevet rapporteret, betyder ikke, at det vil ske for de fleste af brugerne. Nogle almindelige bivirkninger, der er kendt for at være forbundet med denne testosteron patch omfatter hududslæt, irritation, kløe eller rødme omkring området plasteret anbringes. Hvis dette sker, skal du placere plasteret på et andet sted og anvende fugtighedscreme til at lindre irriteret hud. Enhver alvorlige bivirkninger bør tages op med din læge, så snart de opstår.

Hvordan køber jeg Intrinsa Patches?

vores service tilbyder en gratis online konsultation, som er en lignende proces til ansigt-til-ansigt konsultation lægen vil give. Snarere end besvare spørgsmål personligt, blot du giver lægelige oplysninger online, som fortsat er strengt fortroligt mellem dig og vores læge.

Hvis vores læge mener, du kan sikkert og passende blive ordineret Intrinsa patches, vil de sende en recept på Intrinsa til vores apotek. Efter at være blevet udleveres af vores apotek, vil din Intrinsa patches sendes via gratis eksprespost.

This entry was posted in Kvindelig Seksuel Dysfunktion and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>