Købe ellaOne håndkøb danmark på nettet, ellaone piller salg online

Hvad er ellaOne?

Ellaone er en nødsituation p-piller (fortrydelsespillen), der kan forhindre graviditet i op til fem dage (120 timer) efter ubeskyttet samleje. Det er anset for at være 98% effektiv, fordi kun to ud af hver 100 kvinder, der tog Ellaone blev gravid under kliniske forsøg.
Mere information om Impotens

Ellaone er effektiv i to dage længere end den normale p-piller, Levonelle, som kan være effektiv i op til tre dage. Ellaone er også vist sig at være mere effektive til at forhindre graviditet i de første tre dage end Levonelle.

Ellaone bruger det aktive stof ulipristalacetat at forsinke frigivelsen af ​​et æg fra æggestokkene, forhindrer befrugtning finder sted.

Ellaone er tilgængelig til at købe online fra vores service som en forebyggende foranstaltning for at holde på hånden just in case du oplever et præventionsmiddel ulykke. Før du placerer din ordre, vil du blive bedt om at udfylde et kort lægekonsultation, for at hjælpe vores læger for at sikre, at dette er den rigtige behandling for dig.

Når din konsultation er godkendt, er en recept udstedes og sendes til vores apotek, som vil sende Ellaone for eksprespost. Dette sikrer, at du modtager din nødprævention hurtigt, så du kan dækkes mod enhver prævention ulykker så hurtigt som muligt.

Hvad er fordelene?

Det hjælper til at undgå graviditet i op til fem dage efter svigt af svangerskabsforebyggende eller ubeskyttet sex, to dage længere end den gængse “morgenen efter pille ‘Levonelle. I kliniske forsøg var aktive stof i Ellaone, kaldet ulipristalacetat, viste sig at være mere effektive i de første tre dage med færre kvinder bliver gravide end den alternative nødsituation p-piller Levonelle.

Hvordan virker det?

Under en kvindes månedlige cyklus, er et æg frigøres fra æggestokkene. Kroppen frigiver så progesteron at lade æggestokkene vide, at de ikke skal producere endnu æg. Ellaone aktive ingrediens ændrer progesteron niveauet i kroppen, og denne forsinkelse et æg i at blive frigivet til befrugtning.

Hvem kan købe Ellaone online?

Kvinder over 18 år, som har oplevet præventionssvigt, eller som har haft ubeskyttet sex kan tage denne medicin. Du bør ikke bruge det, hvis du allerede er gravid. Det bør kun bruges i nødstilfælde, og kan ikke bruges som erstatning for din almindelige præventionsmiddel.

Det er sikkert at tage Ellaone p-piller, hvis du ammer, men det er tilrådeligt at vente 36 timer efter indtagelse af denne medicin, før du gør det.

Hvem bør ikke tage det?

Den Ellaone nødsituation p-piller kan være mindre effektive, når du bruger dem sammen med behandlinger for HIV, bakterielle infektioner og naturlægemidler såsom perikon. Det er tilrådeligt at nævne nogen medicin eller naturlægemidler behandlinger, du kan bruge i din konsultation.

Hvordan tager jeg en Ellaone 30 mg tablet?

En Ellaone ulipristalacetat tablet bør tages med et glas vand inden fem dage eller 120 timer efter din sædvanlige prævention er mislykket, eller du har haft ubeskyttet sex. Denne medicin kan tages med eller uden mad. Hvis du kaster op inden for tre timer efter indtagelse af en pille, skal du kontakte din læge så hurtigt som muligt.

Denne medicin kan kun tages én gang i løbet af din menstruationscyklus. Efter at have taget Ellaone, skal du fortsætte med at bruge din almindelige prævention sammen med en barriere præventionsmiddel, indtil din næste periode, for at beskytte mod graviditet.

Vil Ellaone give bivirkninger?

Ellaone bivirkninger er meget sjældne, men få har været rapporteret af brugere. Mere almindelige bivirkninger omfatter kvalme og træthed. Mindre almindelige bivirkninger omfatter uregelmæssig blødning, diarré, opkastning, hovedpine, lavere mavesmerter, svimmelhed og en forsinket periode. Bivirkninger er normalt meget milde og varer kun et kort tidsrum. Hvis de fortsætter, bør du kontakte din læge så hurtigt som muligt.

Hvordan kan jeg købe Ellaone online?

Du kan købe Ellaone online efter at have udfyldt en online konsultation med vores service. Høringen er strengt fortrolig, som vil kræve, at du svar på nogle grundlæggende lægelige oplysninger, så vores læge kan vurdere din egnethed til at bruge det. Processen er hurtig og din medicin vil blive leveret til dig gratis levering næste dag, så snart din konsultation er gennemgået og godkendt af en af ​​vores læger.

This entry was posted in Nødprævention and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>