Købe Cilest håndkøb danmark på nettet, cilest piller salg online

Hvad er Cilest?

Cilest pille er et af de mest effektive svangerskabsforebyggende midler til rådighed. Det er 99% effektive til at forebygge graviditet og er også brugt til at behandle endometriose, når cellerne vokser i organer uden for livmoderen.
Mere information om Impotens

En af de største fordele Cilest piller er, at de kan bidrage til at styre menstruation og lindre menstruationssmerter og ubehag. Ligesom andre orale antikonceptionsmidler er begyndt at handle øjeblikkeligt Cilest, hvis den tages på dagen din menstruation starter.

Cilest tablet indeholder to aktive ingredienser, ethinylestradiol (35 mg) og norgestimat (250mg), der er syntetiske udgaver af kvindelige hormoner østrogen og getagen. Afhængig Cilest bestående af hormoner, betyder det, at p-piller forhindrer graviditet på tre måder.

Du kan købe piller Cilest nemt og sikkert online fra vores service. Du kan nemt tilføje en gratis online konsultation inden bestilling, er det derefter undersøgt et registreret læge vil afgøre, om dette er den rigtige pille til dig. Når en opskrift er udskrevet, din medicin gratis sende det direkte til dig, og du kan modtage din ordre dagen efter.

Hvad er fordelene ved Cilest pille?

Cilest pille giver øjeblikkelig beskyttelse mod graviditet, hvis den tages på det rigtige tidspunkt – det vil sige på den første dag i menstruationen. Du skal bare nødt til at tage én tablet om dagen, på samme tidspunkt hver dag, hvilket gør det meget nemt for dig at beskytte dig selv mod graviditet. En yderligere fordel ved Cilest piller er, at de lette din point, og giver dig mulighed for at planlægge, hvornår den næste menstruation vil forekomme.

Hvordan virker det?

Cilest profylaktisk oral pille er en kombination pille, hvilket betyder, at det indeholder østrogen og gestagen. Det virker ved at forhindre ægløsning (frigivelse af et æg til befrugtning) for at ske ved en tyk livmoderhalsen for at forhindre sædcellerne i at trænge ind i livmoderen og ændrer slimhinden i maven, så æggene ikke kan være der.

Hvem kan bruge Cilest pille?

Cilest kan bruge prævention, hvis du er kvinde over 18 år, ikke gravide eller ammer og leder for sikker mundtlig pille for at undgå graviditet.

Du kan ikke bruge det?

Du kan ikke bruge p-piller Cilest Hvis du er gravid eller tror du er gravid. Cilest er upassende at bruge, hvis du har hjerte, lever eller problemer med blodcirkulation, hypertension, eller hvis du ryger mere end 35 år. Du bør også afstå fra at anvende Cilest piller, eller hvis du har nogen af ​​følgende problemer: årebetændelse, blodpropper, hepatitis, gulsot, systemisk lupus erythematosus (SLE), herpes under graviditet, otosklerose alvorlig hudirritation eller tumor i brystet, livmoderen eller æggestokke. Du bør ikke bruge p-piller, hvis du har Cilest Rotor syndrom, Dubin-Johnson syndrom, porfyri, levertumorer, højt blodtryk, eller galdesten. Vær sikker på at nævne alle de stoffer eller andre vigtige informationer om dit helbred, når du foretager online-konsultationer.

Hvordan bruger jeg Cilest pille?

Bør starte med Cilest pille på den første dag i menstruation for øjeblikkelig beskyttelse. Du kan tage en pille til 5 dage af din tid, men de er ikke fuldt beskyttet indtil efter 7 dage. Cilest pille er en 21-dages pille, så du skal tage piller i 21 dage cyklus, så pause på 7 dage. Efter dette interval på syv dage, bør du starte en ny pakke.

I de 7 p-piller gratis dag, sandsynligvis vil du opleve blødning, som ikke er almindelige, men opstår, når kroppen tager svangerskabsforebyggende hormoner i kroppen. Du behøver ikke har regelmæssig menstruation, fordi pillen forhindrer ægløsning. Du bør ikke bruge nogen ekstra beskyttelse i pausen, fordi du allerede er beskyttet af hormoner i kroppen.

Er der nogen bivirkninger?

Cilest forebyggende piller kan give bivirkninger, hvis du er følsomme over for nogen af ​​de aktive ingredienser i medicin. Effekter til tider lidt af dem, som pionererne indenfor brug af p-piller, fordi deres krop ikke er vant til at læse. Symptomer, men alle er ikke alvorlige og forsvinder inden for få dage. De mest almindelige bivirkninger Cilest pille er kvalme, opkastning, hovedpine, bryst følsomhed, ændringer i vægt og vaginal gær infektioner.

Kan jeg købe online Cilest pille?

Du kan købe online fra vores service Cilest pille og få gratis forsendelse næste dag. Alt du skal gøre er at udfylde en gratis konsultation. blev undersøgt af en læge registreret for at bekræfte, at du kan være sikkert for dig at bruge produktet. Når din konsultation er blevet godkendt, en opskrift sendt til vores registrerede apotek, vil de så sende din bestilling til levering dagen efter.

This entry was posted in P-piller and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>